Friday, April 11, 2008

Adzrul is 25 years old today.....







Time flies so fast....it is now 25 years since I had adzrul...He was my first and frankly the easiest birth....How I miss those times...but for evrything that has happen Allah swt plans always beats that of ours..May we always have HIS blessings...

5 comments:

Neeza Shahril said...

happy birthday Adzrul. Wow!! Kak Rozie ada anak yang besar rupanya..
ish ish.. tak lama lagi dapat menantu lah ni hehehe..

ummu al hanafi said...

woww..
tahniah k rozie
besar dah bujangan dia rupenyer..
semoga pnjg umur dan murah rezki
:)

rozie yusof-azlan said...

Thanks...bila tengok anak dah besar teringat banyak masa dah berlalu...yg 2nd. dah nak masuk 18,,3rd. will be 15 dan youngest will be 13 and only girl...and I am getting older but alhamdulilah atas kurnia Allah swt...

Tygogal said...

See Please Here

gee said...

k.zie...so miss u...ingat u dah tak update blog sebab ada one time tu i dok tgk blog u tgk takde update, so i assume u dah tinggalkan dunia blog he he he...lama betul tak catch up...anyways...dah besar adzrul ya...wish happy belated birthday to him for me ya :) so miss u...skang bz betul kat msia ni...tak cukup2 masa rasa...unnecessary things yang di pikirkan kekadang tu :(