Tuesday, June 19, 2007

After the 5th Grade Band concert...Ibu & Anak Berposing...





3 comments:

loveujordan said...

salam, nak komen banyak ni... banyak entries terlepas.

Wah, bestnya anak and mak sama naik berposing...

Ada bakat jugak menghias bunga, cantik and cute.

Alahai mesti you and family selalu dapat pergi buat umrah, Alhamdulillah... senang pulak bergambar dalam masjid, dulu pergi tak de pun kenangan dalam masjid..

My friend minggu lepas ada dapat offer keje di saudi, dia tanya I ok ke tinggal di saudi..I jawab kalau I terima je sebab dah dekat sangat dengan Mekah..apa pandangan you ??

rozie yusof-azlan said...

Thanks..always welcome your visit.. crafts bunga tu belajar nak cuba something new. .Alhamdulilah sejak duduk sini dapat pergi umrah a few times masa cuti sekolah serta I&suami buat haji 2 years ago...about 2 hours flight to Jeddah.Ambil gambar dalam masjid pakai camera phone..cuba2 tak obvious sangat.. tapi skrg ni senang sikit dr dulu...I setuju dgn u part tinggal di Saudi dkt dgn Makkah&Madinah... cuma for ladies tak lah free mcm KL ke or even mcm tmpt u from what I bc dr blog u..tak lah restrict dr keluar or gi mana2 but banyak tempat macam cafe mainly men only so kn cari family section if ladies nak duduk...Take Care..

gee said...

tu lah kak zie...seronok sebenarnya jadi suri rumah di saudi...dpt tgk aank and attend activities anak2..walaupun like u said...ladies tak free sgt...but the most importnat thing is us being together with the family..di rumah tu lah syurga...